CHANDANI ÖSTERPLAN

Välkommen till Chandani på Österängsgatan 10-12 i Örebro. Vi är en familj som älskar mat och har i över flera år bjudit Örebroare på riktig indisk matglädje. Hos oss kan du sitta och äta eller ta med maten hem. Vill du kan du självklart dricka vin eller öl till maten, vi har flera spännande indiska ölsorter.

Om oss

Välkommen till oss på!

Chandani på österängsgatan  i Örebro. Vi är en familj som älskar mat och har i över flera år bjudit Örebroare på riktig indisk matglädje.

Våra duktiga kockar ger dig vällagad, robust mat med inspiration från flera olika områden i Indien. Vi serverar gärna klassiska rätter som du känner igen eller så rekommenderar vi gärna något spännande ur vår meny. Testa gärna våra grillrätter från vår tandoriugn, alltid lika gott!

Hos oss kan du sitta och äta eller ta med maten hem. Vill du kan du självklart dricka vin eller öl till maten, vi har flera spännande indiska ölsorter.

Bara det bästa

Fräsha ingredienser och smakrik meny

Välkommen till vår indisk-nepalesiska restaurang på österplan Örebro där vi erbjuder en fräsch mix av ingredienser och en smakrik meny med en kontinental känsla. Utforska våra rätter som är kända för sin autentiska smak och de färska kryddor vi använder för att skapa en unik kulinarisk upplevelse. Vårt mål är att erbjuda våra gäster en gastronomisk resa som spänner över gränserna mellan Indien, Nepal och kontinentala smaker, allt serverat med en omsorgsfullt sammansatt meny som tillfredsställer både smaklökarna och själen.

99 kr

Dynamite Shrimp

en rätt som är en explosion av smaker och texturer. Våra krispiga scampi kombineras med en perfekt balans av mangosås och sambal för att ge en hetta som väcker dina smaklökar till liv.

89 kr

Mango Krämbrullé

utsökta Brullé, en perfekt avslutning på en minnesvärd måltid. Tillagad med kärlek och omsorg använder vi endast de finaste ingredienserna för att skapa denna ljuvliga dessert.

219 kr

Biriyani Bowl, Lamm eller kyckling

oemotståndliga grillade kycklingfilé bowl med saftig mango, perfekt komponerad för din smaknerv. Varje tugga är en resa genom grillad perfektion, medan den söta mangon balanserar smakerna på ett sublimt sätt. En upplevelse som kombinerar kvalitet, nytänkande och den färska exotismen från östra och västra världen.

99 kr

Chicken Lollipop

Chicken Lollipop är inte bara en visuell njutning utan också en smakupplevelse som du sent kommer att glömma. Perfekt som en aptitretare eller som en del av en större måltid.

479 kr

Friendsbag

Avsmakningsmenyn inkluderar både förrätt och efterrätt, samt fem olika varma rätter som noggrant har valts ut för att ge en balanserad och njutbar måltid. Till detta serverar vi  chapati och smakrika kallasåser som kompletterar rätterna på bästa sätt.

149 kr

Notchade Drinkar 

vi erbjuder en spännande dryckesmeny som kompletterar våra utsökta rätter perfekt. Två av våra signaturdrinkar, King Slayer och Mumbailio, är särskilt populära bland våra gäster.

Kund upplevelse

Folket säger om oss

“Otroligt mysig lokal

Indiska rätter kan ibland uppfattas som att de smakar likadant, men här hade varje maträtt sin unika smak. Väl tilltagna portioner. Rekommenderar avsmakningsmenyn om man är minst 4pers. Extra plus att den var nötfri för oss allergiker. Trevlig personal som även pratade/skojade mycket med barnen och otroligt mysig lokal.
Bara positivt från oss!

Emma 

“Tre rätters”

God indisk mat och väldigt bra service. Vi åt en meny för 2 (trerätters); rekommenderas.

Sara Jonsson

“Äkta insdiskt med god service”

Den i särklass bästa indiska restaurang jag besökt. Den grillade svärdfisken var fantastisk, såserna smakfulla, och personalen checkade in med oss flera gånger under kvällen om maten smakade och om vi önskade mer dryck. Lokalen var lagom full, inte hysteriskt mycket musik eller prat, och ägaren verkar schysst och passionerad.
Äkta indiskt med god service!

KaFol97

”Atmosfären”

Min flickvän beställde Chicken Vindaloo och jag hade Jaal Pari (svärdfiskfilet). Det var riktigt bra och kan varmt rekommendera dem båda. Atmosfären var bra och lite högljudd på grund av många människor men inte så illa. Priset var lagom. Det tog lite tid att få ett bord men det berodde troligen på att det också var mycket folk.

Erlend Jakobsen Rødsmoen

Missa inte

Nyheter och kommande event

ust nu erbjuder vi vår sommarmeny, som är aktuell för tillfället. Vi kommer att uppdatera denna sektion när det närmar sig nästa säsong.

Öppettider på Österplan

Mån – Tor

17:00 – 21:30

 

fre

16:30 – 22:00

Lör

16:00 – 22:00

Sön

16:00 – 21:00

Skriv till oss!

Var inte blyg. Fråga gärna om du har några mat relaterade funderingar!